Virtuelne ture

Šta su Virtuelne Ture?

Virtuelne ture su zapravo sklop fotografija u 360® koje omogućavaju korisniku interaktivne Virtuelne Ture da se oseti kao da je na licu mesta na lokaciji koju posmatra, jer ta mogućnost da gledate u svim pravcima zaista i stvara utisak Vaše prisusnosti na lokaciji, još jači utisak daje HDR slika u kojoj mi izrađujemo sve naše Virtuelne Ture.
Prednosti Virtuelne Ture u odnosu na klasične fotografije.

Za razliku od obične fotografije koje su statične i prikazuju samo deo prostora koji prezentujete i želite neko da ga vidi, uz pomoć Virtuelne Ture Vi ne samo da možete da se okrenete za svih 360® i vidite ceo prostor „oko“ sebe, već možete i virtuelno da koračate iz prostorije u prostoriju i tako obiđete sve što se nalazi na toj lokaciji. Ovakve ture na sebi mogu sadržati i takozvane „info point-e“ gde Vam se klikom na jedan takav može otvoriti neka dodatna tekstualna informacija, statistika ili čak nova fotografija.

Ko može da koristi Virtuelne Ture?

Ne postoje ograničenja oko toga ko može da koristi Virtuelne Ture, ali definitivno postoje određene profesije kod kojih Virtuelne Ture pospešuju prodaju. Na Univerzitetu „Britanija“ je sprovedena anketa među budućim studentima koji su pre dolaska na Univerzitet pomoću Virtuelne Ture pogledali prostorije Univerziteta i među onima koji to nisu uradili i došlo se do zaključka da oni koji su imali uvid u prostorije su se pri prvom dolasku na Univerzitet daleko slobodnije osećali jer su znali šta ih očekuje.

Zatim rastući trend je da kad neko bira lokaciju za svoj budući odmor da želi da Virtuelno upozna svoj smeštaj pa čak i samo mesto na kome će odmarati, a Google analitika pokazuje da se klijenti u 48% slučajeva lakše odluče da rezervišu nakon pregleda Virtuelne Ture Hotela, ili Virtuelne Ture apartmana.
Virtuelne Ture nekretnina su u porastu, jer se ispostavilo da je klijentima prijatnije da u krugu svojih ukućana pregledaju buduću lokaciju koju žele da kupe. Da ne govorimo o tome da će Virtuelne Ture nekretnina u mnogome uštedeti vreme odlaska i obilaska lokacija kako kupcima tako i samim agentima.

Preko čega se mogu pregledati Virtuelne Ture?

Virtuelne Ture možete pregledati na monitorima svog računara, na mobilnim telefonima i tablet računarima, zatim na specijalnim Virtuelnim načarima itd. Virtuelne Ture su interaktivnog tipa, to nije video snimak koji sam ide a Vi ga samo posmatrate, Vi sami birate u kom pravcu ćete gledati pokretima miša ili tastature ili okretanjem oko sebe držeći u ruci mobilni telefon ili tablet ili virtuelne naočari na glavi. Zatim možete klikom prelaziti u sledeću prostoriju, uveličavati ili smanjivati fotografiju.

Comments are closed.